×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/05/03 - 10:54
  • بازدید : 290
  • تعداد بازدید : 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
متخصص ریه گفت:

آسم و التهاب ریه؛ سوغات گرد و غبار

در دراز مدت ورود ذرات گردوغبار به ریه باعث ایجاد بیماری‌های تنفسی، تشدید حملات تنفسی، آسم و بیماری بینابینی ریه می‌شود یا حتی کیسه‌های هوایی ریه را ملتهب می‌کنند.

محیا روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت ودرمان فارس گفت: در هر دقیقه پنج تا شش لیتر هوا وارد شش‌های هر فرد می‌شود بنابراین زمانی که هوا آلوده باشد یا حاوی ریزگرد و گرد و غبار باشد این هوا وارد ریه ها می شود.

وی افزود: ورود این ذرات به سیسم گوارشی و استنشاق این گردوغبارها اجتناب ناپذیر است بنابراین باید برای آن فکری کرد.از طرفی عوارض مختلف و شدیدی بر ریه کودکان، سالمندان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماران قلبی و ریوی و نیز بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی می گذارد.

روحانی با بیان اینکه ورود ریزگرد‌ها به دستگاه تنفسی افراد در معرض خطر آسیب‌رسان است و بیماری های زمینه ای آنها را تشدید می کند گفت: استفاده از ماسک‌ تا حد زیادی بار میکروبی هوا را گرفته و انتقال عفونت را به حداقل می‌رساند.

این متخصص ریه ادامه داد: در صورت عدم‌دسترسی به ماسک‌ های فیلتردار می‌توان با استفاده از دو لایه کردن ماسک‌های معمولی و قراردادن یک دستمال مرطوب یا یک ماسک خیس درون آن از ورود ریزگردها به درون ریه‌ها جلوگیری کرد.

این متخصص ریه گفت: در دراز مدت ورود این ذرات به ریه باعث ایجاد بیماریهای تنفسی، تشدید حملات تنفسی، آسم و بیماری بینابینی ریه می شود یا حتی کیسه‌های هوایی ریه را ملتهب می کنند.

وی توصیه کرد: بهتر است در چنین شرایطی افراد در روزهای پر گرد و غبار در منزل بمانند یا در چنین شرایطی مایعات بیتر بنوشند.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 34177
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب