×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/02/24 - 09:57
  • بازدید : 991
  • تعداد بازدید : 92
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اهدای عضو به 3 بیمار در اصفهان

سه عضو بدن یک کودک هفت ساله به نام ' امیرمحمد اصغرزاده ' اهل خمینی شهر اصفهان برای پیوند به بیماران نیازمند اهدا شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوند مرکز آموزشی، درمانی الزهرا(س) اصفهان روز یکشنبه گفت: این کودک 20 اردیبهشت سال جاری در حالیکه در راه برگشت به خانه بود براثر تصادف دچار مرگ مغزی شد.
مریم خلیفه سلطانی افزود: پس از تایید مرگ مغزی این کودک، خانواده اش برای اهدای عضو رضایت دادند و وی برای عمل جراحی برداشت اعضا از بیمارستان اشرفی خمینی شهر به بیمارستان الزهرا(س) اصفهان منتقل شد.
وی اظهار کرد: عمل برداشت عضو از نامبرده دیروز در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان صورت گرفت و دو کلیه و کبد وی برای اهدا به سه بیمار نیازمند پیوند اعضا به شیراز منتقل شد.
خلیفه سلطانی گفت: در 2 ماه نخست سالجاری تا کنون حدود 10 مورد اهدای عضو از سوی افراد مرگ مغزی در اصفهان داشتیم.
سال گذشته در مجموع 36 مورد اهدای عضو از افراد مرگ مغزی در استان اصفهان انجام شد.
اعضای قابل اهدای از فرد مرگ مغزی شامل قلب، ریه ها، کبد، روده ها، لوزالمعده و کلیه هاست.
علاوه براین، برخی از بافت های بدن از جمله پوست، قرنیه، تاندون، غُضروف، استخوان و دریچه قلب نیز قابل پیوند است.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 46432
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب