×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/05/17 - 11:16
  • بازدید : 279
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
اهدا عضو، اهدا زندگی

اهدا عضو جوان ٢٠ ساله بروجردی به ٤ بیمار زندگی دوباره بخشید

مسئول هماهنگی کمیته اهدا عضو شهرستان بروجرد گفت: اهدای اعضای بدن رضا شاهوردی جوان ٢٠ ساله بروجردی به ٤ بیمار زندگی دوباره بخشید

زهرا امرایی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بدن جوان 20 ساله بروجردی پس از تایید مرگ مغزی برای اهدا عضو با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران اعزام شد که قلب، کلیه ها و کبد جوان فوت شده با اعلام رضایت خانواده به افراد نیازمند اهداعضو پیوند زده شد.
وی اظهارکرد: این جوان بروجردی درهفتم مرداد ماه به دلیل تصاف در بیمارستان چمران این شهرستان بستری و پس از 24ساعت به دلیل شدن جراحات دچار مرگ مغزی شد.
مسئول کمیته اهدا عضو بروجرد با بیان اینکه بیش از یک هزار و 500 تن از مردم این شهرستان داوطلب اهدای عضو هستند، اضافه کرد: تا کنون حدود 30 مورد اهدای عضو دربروجرد انجام شده و این شهرستان رتبه نخست این مهم را در سطح استان به خود اختصاص داده است.
بروجرد با بیش از350 هزار تن جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان لرستان است.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 49823
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب